Shipping Info

Pengiriman Ke seluruh Indonesia kami menggunakan jasa Pengiriman TIKI

——————————————

5 ways to ship your order from Bali to you:
1. 20ft. Container (30 cubic meters)
2. 40ft. Container (60 cubic meters)
3. 40ft. High Cube Container (72 cubic meters)
4. LCL Sea Cargo (less than a container – charged per cubic meter)
5. Air Cargo

LCL & Full Container Load (recommended, because more effectively cost) The enclosed steel containers are available in 2 sizes 20 ft, 40 ft , and 40 ft jumbo, provide the customer with loading space of 30, 60, 72 Cubic Meter respectively, or roughly 300, 600, 720 normal size shipping boxes. This type is the most commonly used in the cargo field. The Advantages of using the enclosed container are product protection and safety, and allowing the most economical use of space.

Less Container Load (LCL)
This service is dedicated to those shipments whose space is insufficient to fill a 20 ft container. Shipments are individually crated and consolidated on freight carries bound for intended destination. L.C.L. loads are appropriate for sending smaller shipments, samples, gifts and personal items. Orders less than a container volume are calculated by the cubic meter. Please contact us for more information regarding shipments of less than a container volume.

Air Freight

Air Freight is fastest way to ship, but also the most expensive one. Cargo does charge by the kilo, but in addition, also by volume, whichever happens to be greatest. A standard carton box is 50 x 58 x 33 cm (20 x 23 x 13 inches). According to the cargo calculation, that carton’s volume is equal to about 15 kilos. If there is less than 15 kilos of product in that carton box, then you still will pay for 15 kilos. If there is more than 15 kilos, you pay the greater amount. Let’s say the air cargo rate for you is about $4.00 per kilo which means that carton costs you in cargo expense at least $60.00. In some cases you will have paid more for the cargo than you paid us for the Bali handicraft.

Shipping Time by Sea Freight
Shipping to most International ports takes approximately 4 weeks from Indonesia. Shipping to Asia/Southeast Asia destinations are approximately 2 weeks.

Shipping Cost by Sea Freight

Cost of shipping depends on the shipping destination and volume or quantity of the shipment, All of our shipping quotes include documentation fees, local handling & trucking fees, packing & stuffing fees, port loading fees and all other local charges levied in the packing and delivery of your container to the port. D.D.C. fees (Document & Destination Charge) levied by the port of destination are not included. Some International ports charge a D.D.C. fee upon the arrival and handling of your shipment in your local port. Please do check with your customs department for more information on D.D.C. charges. When you contact us we will give you a definitive quote for your destination.

Shipping Insurance
When shipping full containers and LCL cargo via our recommended shipping company we can insure the shipment for of the goods against any damage whilst in transit, until the time the consignment reaches your door. Cost is 2% of the total value of the cargo

Advertisements

33 thoughts on “Shipping Info

  1. saya bantu majikan tanya ada ga perusahaan anda mengirim
    prodak ke negara taiwan.
    bos saya di twn punya kantor spa .
    kita butuh produk spa.lulur.masker untuk badan.sliming body lotion.body lotion.aroma terapi.semua tamu kita di twn orang yg br melahirkan maka prodak yg kami perlukan adalah yg cocok buat mereka.apa kantor anda adalah pabrik produk spa yg kami maksud.karna kami butuh barang tersebut dgn jumlah yg banyak.mohon email harga dan juga bahan dari prodak tersebut.

  2. Kami dari The Praba Spa & Souvenire Gallery di Batam. Kalo kami mau order banyak, bisa gak menggunakan private label kami, design botol, logo dan brand juga dari kami. Tolong di info segera, sebelumnya saya juga sudah kirim email untuk minta katalog dan price list lengkap.

    Makasih,
    Ria

  3. Saya dari Apsara Spa bisa minta catalouge dan harga lengkapnya apa bisa menggunakan private label, design botol dan logo juga dari kami dan produk arsa apa sudah mempunyai izin bpom, karena kami perlu untuk standarisasi

    Regard,
    Martha

  4. Hello,
    Saya dari salon “Melati “.Apakah anda mengirim product anda sampai di Perancis ?Dapatkah anda mengirimkan list dari product dan harga anda.
    Terima kasih.
    Willy Moreau-Siwalette

  5. hi,
    kami memiliki toko yg mensuply lilin.Karena akan di re-sell tolong dikirim the best price list product anda yg bisa anda offer ke kita terutama untuk lilin,kalo bisa disertai dgn gambar. Apakah perusahaan anda bisa mengirimkan product ke Doha-Qatar?

  6. hi, teman saya tinggal di belgia. dan dia minta saya untuk mencari kan lilin. bisa dikirimkan jenis lilin plus harga nya untuk pengambilan dalam jumlah besar? thank u

  7. hi,

    saya tertarik dengan produk anda. saya tinggal di Chile, saya buka bisnis home produk & ada niatan untuk menjual produk spa. Apakah anda menangani pengiriman ke Chile? Berapa minimun purchase untuk sample?

  8. hai, sy dr crbn, minta price list’y dong, tp sy msh pemula nih, jd klo beli’y campur2 tapi sdkt gpp kan? tlng kirimin ke email sy ya………tq

  9. Halo, saya dari Singapore. Saya ingin membuka spa secara kecil-kecilan dan saya memerlukan produk-produk spa.
    bisa kamu kirimkan katalog barangan kamu beserta dengan harganya sekali?

  10. tolong minta brosur,katalog plus harga grosirnya yach soalnya saya membutuhkan banyak macam lulus dan scrub.
    ditunggu emailnya.

    thx.

  11. Halo, saya dari Batam. awal tahun 2011 saya mau membuka spa dan skrg masih tahap finifhing renovasi bangunan, dan saya memerlukan produk-produk spa.
    bisakah anda kirimkan katalog barang beserta dengan harganya sekali? terimakasih

  12. Hi saya sedang dalam tahap renovasi bangunan Bisnis spa rumahan saya..jd saya memerlukan bahan bahan dan equipment utk spa…bisakah anda mengirimkan pricelistnya and mngkn katalognya utk product dan equipmentnya….tolong dikirim ke email saya ya? …Trimakasihhh

  13. hello.. salam kenal.. saya sanni dari jakarta…
    saya tertarik utk jualin produk nya, mohon kirim ke email katalog dan best price list smua produk yg dijual yah, lalu minimal order nya, terima kasih sebelumnya 🙂

  14. haiii, sy dr jakarta, saya msh pemula nih, jd klo belinya campur2 tapi sdkt gpp kan?

    mohon kirim katalog dan best price list smua produk yg dijual yah, lalu minimal order nya, terima kasih sebelumnya

    tlng kirimin ke email saya ya………tq

  15. hi.. saya ingin tahu lebih lanjut mengenai produk anda.. e-mail kan detail ie. product list and price termasuk caj penghantaran ke e-mail saya. tq. normala

  16. saya minta dafta produk dan price listnya yg lengkap ya.. mau buka spa di bandung.. ,kalo ongkir ke bdg / jkt brp? thanks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s