About Us

Bali Natural Spa Product adalah Perusahaan yang bergerak di bidang Spa product dan Bath Product. Produk kami adalah produk yang dibuat dari bahan-bahan alami, diolah oleh tenaga kerja yang berpengalaman di bidang Spa Produk dan Bath Product.

Seluruh produk kami buat secara Tradisional, akan tetapi kami tidak melupakan higeinitas produk kami.

Kami melayani Hotel, Villa, Spa, maupun Home spa (pemakaian sendiri dirumah). Kesembatan bagi reseller maupun wholesaler sangat terbuka.

Adapun Produk kami diantaranya :

  1. Massage Oil
  2. Body Scrub
  3. Body Mask
  4. Milk Bath
  5. Bath Salt
  6. Bath Oil
  7. Natural Shower Gel
  8. Natural Shampoo
  9. Natural Conditioner
  10. Natural Body lotion
  11. Natural Soap Handmade

——————————————————-

Bali Natural Spa Product are Bali exporter, wholesaler and manufacture High Quality products from Bali, Indonesia.

We have earned a reputation for competitive pricing whilst providing an unmatched personalized service, continually striving for through innovative design, attention to detail and prompt delivery.

From the island of god, this is natural spa product that has come to define Bali as the centre of the holistic spa experience. Reflecting the scared balance of Balinese spices, we have sourced elements used in this product from the varied terrain of the island.

Bali Natural Spa Product as a company which attempt spa product sector, among others
Message Oil
Bath, Body Scrub
Shampoo
Conditioner
Sea Salt Cristal
Bath Foam, Shower Gel
Bath Oil, Milk Bth
Soap
Body Lotion
Body mask

all of them are made from natural spices with hight quality and processed by people who really pay attention to hygienic.

we expand the natural product which not change the natural characteristic of those species so they are scure for sensitive skin and secure to use in short term and long term.

No limit capacities, and guarantee time schedule

WHY MUST Bali Natural Spa Product?
You need someone that you can rely on, that you can trust, someone to control the production, the quality and to make of your money the best investment possible. We are Bali Handicraft Exporter, Wholesale, and Manufacture

Just send us an email and you will see that we really take care of our customers.


Advertisements

43 thoughts on “About Us

  1. Hai,..

    aku udah coba hampir semuanya (produknya) dan semua produknya memuaskan banget!!! pelayanannya juga ramahh…bahkan barang pesananku dianter kerumah…TOP DESTINATION banget deh disini….essential oilnya asikk banget!!!

    regards,

    Putri – Lampung

  2. Dear Spa Products marketing,

    Saya baru mendirikan spa di Bandung, konsep bali spa.. dan merencanakan menjual retail products spa anda, untuk selanjutnya silahkan hubungi saya di email ini atau telp 022 HP 081

    terima kasih.
    laksmi

  3. saya tertarik untuk menjual kembali produk ini,…hanya di kalangan teman kantor saja. bisa tidak ya mendapatkan harga khusus dan minimum pembelian untuk reseller. Adakah harga penjualan di pasaran (untuk harga standar eceran)

    1. sista,aq mau dong mud body masknya..tolong kirimkan daftar harganya y k emailq..bedanya dgn body mask sea mud apa y??aq mau say jadi reseller..kemungkinan aq mau order yg lainnya jga say,,saya tunggu y say..thankx

  4. Halo,
    Saya akhir bulan Januari ini rencana mau dateng ke Bali.
    Mau kunjungin Bali Natural Spa Product dan lihat2 productnya boleh?
    Mau tanya alamatnya di mana ya?
    Dan juga tolong kirimin price list/catalog ke email saya.

    Terima kasih

  5. mw tanya,pa di bali natural spa ada spa khusus vagina??
    klo ada apa sy bs langsung ke alamat yg ditulis tu??
    yg di jalan by pass??
    mkasih

  6. hi..saya tertarik dengan produk anda..saya berencana membuka tempat spa di jakarta. ada beberapa pertanyaan…

    1. produk anda sudah ada sertifikasi aman utk digunakan dan halal?
    2. bisa minta katalog lengkap harga produk anda?

    Tks ya…ditunggu respon nya

  7. Halo, kita punya tempat spa di jakarta
    Kita tertarik nih pengen coba bath salt yg apel & mangga
    Boleh minta no tlp yg bisa dihub langsung ga?^^

  8. indria on December 13, 2011 at 8:06 am
    hi..saya tertarik dengan produk anda..saya berencana membuka tempat spa di jakarta. ada beberapa pertanyaan…

    1. produk anda sudah ada sertifikasi aman utk digunakan dan halal?
    2. bisa minta katalog lengkap harga produk anda?

    Tks ya…ditunggu respon nya
    —————————————————————————————————

    saya meneruskan posting dari indria dengan pertanyaan yang sama
    saat ini saya berdomisili jakarta dan berminat menjalin kerjasama dengan Anda
    apakah Anda mempunyai cabang area Jabodetabek atau Bandung?
    mohon informasinya dan terima kasih

  9. untuk produk masker lumpur? apkah itu sama dengan masker lumpur mati maksudnya? apakah itu bisa digunakan untuk wajah? terimakasih…

  10. Dear, Bali Natural Spa

    Saya tertarik dengan produk Anda…
    ada beberapa pertanyaan yang ingin saya tanyakan…

    1. No telpon yang bisa dihubungi
    2. Dan katalog lengkap harga produk terbaru anda?

    Thanks ya…
    Ditunggu responnya 🙂

  11. Selamat siang..
    sy dari malaysia
    bagaimana ya skiranye saya mahu order sabun spa dlm kuantiti yang byk.
    juga produk2 spa yg lain..

  12. can you send me list of products and pricelist.Am interested in bulk and want to market in india.Even send me the shipping cost for the products.Interested in soaps and salts specially

  13. Hello!

    My name is Louise and I am currently living in Canggu, Bali. My partner and I are developing our own line of massage and essential oils and are looking for a manufacturer to buy from wholesale and to private label the products for re-sale..

    I found your website and I would love to know more about the products your business is selling and if there is an opportunity for us to buy a stock wholesale from you?

    If you could please send me your product list, wholesale price list and any information regarding ordering that would be great.

    Very much appreciate your assistance and look forward to hearing from you!

    Sending smiles,
    Louise
    louise@papayaandlime.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s